In verband met werkzaamheden aan de spoortunnel in Delft zijn de verkeerssituaties wisselend.

Met het openbaar vervoer:

Westvest Notarissen ligt op 2 minuten loopafstand van het nieuwe stationsgebouw van Delft. Als u met uw rug naar het station staat, steekt u het stationsplein over en komt vervolgens op de Westvest.

Westvest Notarissen ligt schuin links voor u.

Voor het geval u met de auto mocht komen maken wij u erop attent dat zich onder ons kantoorge­bouw een par­keer­garage bevindt (met een beperkt aantal parkeerplaatsen). Uit ervaring blijkt dat bij de maand­wisseling en rond de 15e van de maand veel transacties op kantoor plaatsvinden, waardoor het – met name op deze dagen – mogelijk is dat er geen parkeerplaatsen in de garage (meer) beschikbaar zijn.

Routebeschrijving:

Sinds vrijdag 29 september 2017 is de Westvest autoluw. Voor de situatieschets van de bereikbaarheid van ons kantoor verwijzen wij u naar de website van de “spoorzone” en adviseren wij u géén gebruik te maken van uw navigatiesysteem.

LINK NAAR SITUATIESCHETS OMGEVING KANTOOR WESTVEST NOTARISSEN

Parkeergarage

Wanneer u op de bel van de praat­paal drukt zal de telefoniste/receptioniste de par­keergarage voor u ope­nen. Als het stoplicht links van de praatpaal groen licht geeft kunt u de parkeergarage inrijden.

– Wacht altijd op groen licht bij het in- en uitrijden.

– Verleen altijd stijgend verkeer voorrang, ook al heeft iemand een fout gemaakt met de verkeerslichtenregeling.

De parkeerplaatsen van Westvest Notarissen liggen recht voor u en zijn aangegeven met bordjes “WEST­VEST NOTARISSEN”. Het is absoluut niet toegestaan om op andere plaatsen te parkeren.

Vanuit de garage kunt u het kantoorpand aan de Westvest BINNENDOOR bereiken via de deur in het midden van de parkeergarage. Daar kunt u zich weer melden via de intercom. Vervolgens neemt u de lift naar de begane grond. Als u de lift uitkomt gaat u rechtdoor de glazen deur door en vervolgens loopt u rechtsaf naar de receptie.

 

BIJ HET VERLATEN VAN DE PARKEERGARAGE dient u RECHTSAF te slaan.  Let u op voetgangers en overig verkeer van beide kanten!
Vrachtverkeer langer dan 10 meter kan linksaf slaan en bij de stoplichten de Westvest verlaten.