015 - 219 19 99 info@westvest-notarissen.nl

Algemeen

wv_introWestvest Netwerk Notarissen is een modern notariskantoor in het centrum van Delft aan de Westvest 38, schuin tegenover het Centraal Station. Onder ons kantoor bevindt zich een parkeergarage.

Ons team bestaat uit 37 medewerk(st)ers, waarvan 11 juristen. De juristen zijn de 4 notarissen, de 6 kandidaat-notarissen en één algemeen jurist.

Ons kantoor biedt u specialisatie op alle vakgebieden binnen het notariaat, waaronder familie- en erfrecht/estate-planning, ondernemingsrecht, (commercieel) onroerend goed en advisering op fiscaal gebied. Kortom, alle deskundigheid zit op één adres, zodat u voor het regelen van uw (financiële) zaken en afspraken bij iedere gebeurtenis, op elk moment, bij ons aan het goede adres bent!

Ons doel is zorgvuldigheid, kwaliteit en deskundigheid. Door deze kernbegrippen op een laagdrempelige manier te hanteren, waarbij service en persoonlijke aandacht ons devies is, willen wij u maatwerk bieden.

Deze website geeft een eerste indruk van onze gevarieerde dienstverlening. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan staan wij u graag te woord.