Contactgegevens

Westvest 38, 2611 AZ Delft
Postbus 2823, 2601 CV Delft
telefoon: 015 - 219 19 99
fax: 015 - 219 19 88
info@westvest-notarissen.nl

Route

Westvest Notarissen is te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Voor het geval u met de auto mocht komen maken wij u erop attent dat zich onder ons kantoorge­bouw een par­keergarage bevindt (met een beperkt aantal parkeerplaatsen).

Klik hier voor de routebeschrijving
Parkeergarage

Wanneer u op de bel van de praat­paal drukt zal de telefoniste/receptioniste de par­keergarage voor u ope­nen. Als u het licht aan de muur links van de praatpaal op groen springt kunt u de parkeergarage inrijden. De parkeerplaatsen van Westvest Notarissen liggen recht voor u en zijn aangegeven met het bordje "WEST­VEST NOTARISSEN". Het is niet toegestaan om op andere plaatsen te parkeren. Vanuit de garage kunt u het kantoorpand aan de Westvest BINNENDOOR bereiken via de deur in het midden van de parkeergarage. Daar kunt u zich weer melden via de intercom. Vervolgens neemt u de lift naar de begane grond. Als u de lift uitkomt gaat u rechtdoor de glazen deur door en vervolgens loopt u rechtsaf naar de receptie.

AVG / WWFT Nieuws

Nieuws over de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) en de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (de WWFT)

Klik hier voor het nieuwsbericht

You have Successfully Subscribed!