015 - 219 19 99 info@westvest-notarissen.nl

In verband met werkzaamheden aan de spoortunnel in Delft zijn de verkeerssituaties wisselend.

Met ingang van donderdag 14 februari 2019 zal de Sebastiaanbrug worden afgesloten voor alle verkeer. Voor bezoekers die met de auto komen adviseren wij de afslag Delft-Noord of Delft-Zuid te gebruiken. U kunt de afslag Delft-Centrum nog nemen maar dan wordt u omgeleid via de noord-kant van Delft.
Kijk ook op de Website over de Sebastiaansbrug of op de afbeelding Sebastiaansbrug omleidingen-voor-autoverkeer.

LET OP: Digitale kaarten zoals Google Maps zijn niet altijd actueel!

Met de fiets:
Op het trottoir voor ons kantoor mogen geen fietsen worden neergezet, alleen in de fietsenrekken. Deze fietsenrekken zijn meestal allemaal bezet. Komt u met de fiets, parkeer uw fiets dan in de fietsenstalling onder het station of in de Poppesteeg. Let op: fietsen die niet in de rekken staan, kunnen door de gemeente weggehaald worden.

Met het openbaar vervoer:
Westvest Notarissen ligt op 2 minuten loopafstand van het nieuwe stationsgebouw van Delft. Als u met uw rug naar het station staat, steekt u het stationsplein over en komt vervolgens op de Westvest.
Westvest Notarissen ligt schuin links voor u.
Voor het geval u met de auto mocht komen maken wij u erop attent dat zich onder ons kantoorge­bouw een par­keer­garage bevindt (met een beperkt aantal parkeerplaatsen). Uit ervaring blijkt dat bij de maand­wisseling en rond de 15e van de maand veel transacties op kantoor plaatsvinden, waardoor het – met name op deze dagen – mogelijk is dat er geen parkeerplaatsen in de garage (meer) beschikbaar zijn.

Routebeschrijving:

Sinds eind 2017 is de Westvest autoluw. Klik hier voor de Definitieve autoroutes Spoorzone Delft voor de bereikbaarheid van ons kantoor.
Wij adviseren u in de nabijheid van ons kantoor géén gebruik te maken van uw navigatiesysteem.

Parkeergarage

Wanneer u op de bel van de praat­paal drukt zal de telefoniste/receptioniste de par­keergarage voor u ope­nen. Als het stoplicht links van de praatpaal groen licht geeft kunt u de parkeergarage inrijden.

– Wacht altijd op groen licht bij het in- en uitrijden.

– Verleen altijd stijgend verkeer voorrang, ook al heeft iemand een fout gemaakt met de verkeerslichtenregeling.

De parkeerplaatsen van Westvest Notarissen liggen recht voor u en zijn aangegeven met bordjes “WEST­VEST NOTARISSEN”. Het is absoluut niet toegestaan om op andere plaatsen te parkeren.

Vanuit de garage kunt u het kantoorpand aan de Westvest BINNENDOOR bereiken via de deur in het midden van de parkeergarage. Daar kunt u zich weer melden via de intercom. Vervolgens neemt u de lift naar de begane grond. Als u de lift uitkomt gaat u rechtdoor de glazen deur door en vervolgens loopt u rechtsaf naar de receptie.

 

BIJ HET VERLATEN VAN DE PARKEERGARAGE dient u RECHTSAF te slaan.  Let u op voetgangers en overig verkeer van beide kanten!
Vrachtverkeer langer dan 10 meter kan linksaf slaan en bij de stoplichten de Westvest verlaten.