015 - 219 19 99 info@westvest-notarissen.nl

HOE BEREIKT U ONS KANTOOR aan de Westvest 38 in Delft?

Met de fiets:
Op het trottoir voor ons kantoor mogen geen fietsen worden neergezet, alleen in de fietsenrekken. Deze fietsenrekken zijn meestal allemaal bezet. Komt u met de fiets, parkeer uw fiets dan in de fietsenstalling onder het station of in de Poppesteeg. Let op: fietsen die niet in de rekken staan, kunnen door de gemeente weggehaald worden.

Met het openbaar vervoer:
Westvest Notarissen ligt op 2 minuten loopafstand van het nieuwe stationsgebouw van Delft. Als u het station uit komt moet u richting de tramhalte lopen en dan bevindt ons kantoor zich tegenover de tramhalte aan de overkant van de weg.

Routebeschrijving:
Sinds eind 2017 is de Westvest autoluw. Klik hier voor de Definitieve autoroutes Spoorzone Delft voor de bereikbaarheid van ons kantoor.
Aanwijzingen van een navigatiesysteem geven niet altijd de juiste route!

Met de auto:
Wij maken u erop attent dat zich onder ons kantoorge­bouw een par­keer­garage met een beperkt aantal aantal parkeerplaatsen bevindt.

Parkeergarage:
Wanneer u op de bel van de praat­paal drukt zal de telefoniste/receptioniste de par­keergarage voor u ope­nen. Als het stoplicht links van de praatpaal groen licht geeft kunt u de parkeergarage inrijden.

– Wacht altijd op groen licht bij het in- en uitrijden.

– Verleen altijd stijgend verkeer voorrang, ook al heeft iemand een fout gemaakt met de verkeerslichtenregeling.

De parkeerplaatsen van Westvest Notarissen liggen recht voor u en zijn aangegeven met bordjes “WEST­VEST NOTARISSEN”. Het is absoluut niet toegestaan om op andere plaatsen te parkeren.

Vanuit de garage kunt u het kantoorpand aan de Westvest BINNENDOOR bereiken via de deur in het midden van de parkeergarage. Daar kunt u zich weer melden via de intercom. Vervolgens neemt u de lift naar de begane grond. Als u de lift uitkomt gaat u rechtdoor de glazen deur door en vervolgens loopt u rechtsaf naar de receptie.

 

BIJ HET VERLATEN VAN DE PARKEERGARAGE dient u RECHTSAF te slaan.  Let u op voetgangers en overig verkeer van beide kanten!
Vrachtverkeer langer dan 10 meter kan linksaf slaan en bij de stoplichten de Westvest verlaten.