015 - 219 19 99 info@westvest-notarissen.nl

Onze nieuwbouwpraktijk houdt zich bezig met de overdracht en financiering van nieuwbouwwoningen.

Het kopen van een nieuwbouwwoning is ingewikkeld. De procedures zijn anders dan bij het kopen van een bestaande woning. Op het moment dat u de woning koopt zijn er nog veel onzekerheden en vragen. Zijn alle vergunningen al definitief, wanneer wordt er gestart met de bouw, wanneer vindt de overdracht van de woning plaats en wanneer moet u uw financiering geregeld hebben. Wij begeleiden dit proces en leiden het hele traject in goede banen.
Projectontwikkelaars wijzen meestal een notaris aan voor een nieuwbouwproject en die notaris fungeert als “huisnotaris” voor dat project.

Westvest Notarissen heeft in de loop der jaren zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van kleine en grote nieuwbouwprojecten. Een team van enthousiaste en ervaren juristen en medewerkers staat voor u klaar om het juridische traject snel en efficiënt voor u te verzorgen.
Zo zorgen wij voor het opstellen van de leveringsakte en de hypotheekakte, vragen wij de benodigde gelden op, zodat de verschuldigde termijnen kunnen worden voldaan en begeleiden en bewaken wij de 5% regeling.